Wilson House

A holiday home where a family with grown children can come together, the design incorporated an open plan kitchen, dining and living area which flow out to a large upper level deck complete with an outdoor fire and BBQ area. The core living areas were situated upstairs allowing the occupants to make the most of magnificent 360˚ views of Lake Wakatipu, Coronet Peak and The Remarkables.


Alister and Katrina were extremely easy to work with and quickly picked up on what we needed and the resulting house exceeded our expectations. Their professional partnership allowed us access to both Alister’s design expertise and Katrina’s floor plan and interior design skills.

Craig & Tracy Wilson

An aesthetic feature of the home, concrete stairs provides a link between the upper levels and lower levels, which encompasses four bedrooms and a second separate living area. In situ concrete walls, polished concrete floors and structural steel elements lend a clean, industrial feel to the modern residence, while the cedar and schist stone add natural warm tones to the interior.


Our family and friends have all been blown away by the beauty of the house and we are very proud of it.

Craig & Tracy Wilson

The exterior makes use of powder coated aluminium louvers, both as horizontal and vertical elements to provide privacy and shade.