Wales House

The Wales Residence features a series of pavilions with floating roofs, which are organised around a large central courtyard. The pavilions are linked by a glazed gallery, separating the living and bedroom areas of the home. The elevated site has stunning views up to Coronet Peak and down the Shotover River.


From initial point of contact, Katrina and Alister were interested to hear and learn what was important to us when designing our home. They quickly identified the style of house we were after, and how it could work with our family and lifestyle.

Rob & Marie Wales

Dravitzki Brown’s design oeuvre reveals a strong commitment to ensuring the conceptual theme flows seamlessly throughout the build. Their structures echo a consistent design language, both in the overall form and the way materials are used, which resonate from interior to exterior. Extensive knowledge in complex detailing bring designs to life, aided by photo-realistic renderings which enables clients to view, and understand the vision, well before construction begins.


We are thrilled at how our vision was transformed into the home we wanted – it’s beautiful, meets all of our requirements, and is a joy to live in.

Rob & Marie Wales

With considerable expertise in designing all aspects of complex spaces, the duo are accustomed to juggling factors of proportion, size, scale, sun, views and energy efficiency with the brief and budget, creating designs that complement and enhance the client’s lifestyle.