Quayle Residence

Quayle Residence is located on a steeply sloping site at the picturesque Wilson’s Bay just outside of Queenstown. The design challenge was to take advantage of the incredible lake views to the south whilst allowing the sun to penetrate as many rooms as possible. The garage and guest bedrooms form the foundation to the upper level which houses the living areas and master bedroom.


Three years on after moving in, we still love living in the spaces created and would happily recommend them to anyone looking for a home with a difference.

- Eduard Ebbinge

A mono pitch roof with high glass opens the house to the sun, and floor to ceiling double glazing makes the most of the lake views. The basement level features heavy schist stone cladding while the upper level is more light weight and uses low maintenance alucobond cladding.


From initial point of contact, Katrina and Alister were interested to hear and learn what was important to us when designing our home. They quickly identified the style of house we were after, and how it could work with our family and lifestyle.

- Rob & Marie Wales

The deck wraps around the house widening at the west to become an outdoor room, featuring louvered roof, outdoor fireplace and barbeque.